dimecres, 13 d’agost del 2008

El CFI Cercs-Berguedà organitzarà el primer Fòrum de l'Ocupació

El CFI Cercs-Berguedà organitzarà el primer Fòrum de l'Ocupació
Serà un espai de debat que se centrarà en els serveis domiciliaris

El Consorci de Formació i d’Iniciatives Cercs-Berguedà ja prepara els projectes que engegarà a partir del proper mes de setembre. Entre aquestes novetats hi ha el primer Fòrum de l’Ocupació, que se centrarà en els serveis domiciliaris. Aquesta jornada es farà a principis d’octubre. Inclourà diversos debats i ponències i, alhora, serà un espai per tal de què les empreses puguin conèixer les persones que volen treballar en el sector. La jornada s’adreçarà a persones que vulguin tenir informació sobre el marc laboral dels serveis a domicili, el Xec Servei i la pròpia Llei de la Dependència.
D’altra banda, el CFI també preveu mantenir i potenciar les activitats que ha portat a terme fins ara, com les polítiques formatives, i ampliar-ne les temàtiques a la prevenció de riscos laborals a les corporacions locals, els usos i oportunitats de les energies renovables o les clàusules socials en la contractació administrativa. També s’acabarà de posar en marxa el primer viver virtual d'empreses.
A més, s’ultimarà la construcció al Centre d’Empreses de Cercs de la Nau Clinker-2 que es gestionarà en format de viver d’empreses. La intenció és que el catàleg de serveis sigui el més adequat per resoldre les diferents problemàtiques ocupacionals de la comarca. Així, es continuarà potenciant les relacions i les col·laboracions amb el món local, la Generalitat i els agents socials.
El Consorci va aprovar un pressupost per aquest exercici de 3,7 milions d’euros.

Font: Ràdio Berga